Autenttiset todisteet

Kerää ja säilytä

Informaatiohallinnon (IG) -prosessi ja patentoitu ratkaisu verkon todisteiden löytämiseen
VASTUUT JA ONGELMAT

Miten jälkikäteen tiedät mitä todella on tapahtunut ja milloin? Ja tarvitsetko näytöksi autenttiset todisteet?

Valmistaudu

Suunnittele tietoverkon tietojen keruu kriittisistä paikoista ja valmistaudu säilyttämään autenttiset todisteet näytöksi.

ASENNA JA LEVITÄ

Levitä ratkaisu ja johda sen käyttämistä tiedonhallintaprosessilla. Valtuuteuilla käyttäjillä on vain väliaikainen pääsy CySec Vault(tm) -järjestelmään.

NAUTI HYÖDYISTÄ

Aukoton käsittelyketju ja autenttisten todisteiden hallinta mahdollistavat kybertapahtuman juurisyyn selvityksen ja ammattimaisen jälkianalyysin.

CySec Vault™

Patentoitu ratkaisu tietoliikenteen keräämiseen ja hyvin pitkäaikaiseen turvalliseen säilytykseen. Implementoi yksittäinen asennus tai kokonainen moniasiakas-moniyritys todisteiden hallintajärjestelmä (EMS). Yhdessä Evidence Gateway:n kanssa Network Evidence Reference and Discover Model™ -yhteensopivuus.

Kun sinun pitää raportoida mitä verkossa tapahtui - ja miten!


 

 • Auditointi ja assesmointi

  Tietoverkon toteutuneiden kyberriskien audit-trail saatavilla analysointiin ja raportointiin osavuosikatsauksiin ja tilinpäätökseen.

 • Aukoton kirjausketju säilössä

  Tietojen luotettavuus, käyttö ja säilytysketju säilytetään turvallisesti käyttämällä kovettua käyttöjärjestelmää ja patentoitua ratkaisua.

 • Autenttiset todisteet

  Tarvittaessa analyytikot voivat löytää asiaan kuuluvat autenttiset todisteet ja näyttää se, mitä on todella tapahtunut.

 • Informaatiohallinto (IG)

  Saatavana lisäksi Network Evidence Reference & Discover -malli, ja informaatiohallinnon (IG) koulutus verkon todisteiden hallintaa varten.

LATEST NEWS

CySec Ice Wall

Member of

Member of

MEMBER OF