LÖYDÄ KOKO TOTUUS

Valmistaudu selvittämään autenttiset todisteet verkostosta
DIGI LUOTTAMUS

Takuu digitaalisen luottamuksen rakentumiselle on vastuuvelvollisuus, mutta miten voit todistaa sen myöhemmin? Missä säilytät digitaalisen viestinnän autenttisia kybertodisteita? Ja miten teet sen ammattimaisesti?

VASTUUVELVOLLISUUS

Vastuullisuutta ei voi olla olemassa ilman kaiken digitaalisen tiedon asianmukaista kirjanpitoa. Ja digi luottamus ei voi rakentua ilman turvallisesti säilytettyjen ja hallittujen autenttisten todisteiden tarkastettavuutta.

TARKASTETTAVUUS

Digitaalisen luottamuksen tarkastettavuus riippuu yrityksen kybertallennuskäytännöistä. Kyber-asioiden läpinäkyvyys syntyy todisteiden täydellisyydestä, riittävästä säilytysajasta ja autenttisuudesta.

TUTKINTA JA TEKOÄLY

Aukoton käsittelyketju ja autenttisten todisteiden hallinta mahdollistavat juurisyyn selvityksen ja ammattimaisen jälkianalyysin. Alkuperäinen raaka data on polttoaine kyber-forensiikalle ja tekoälylle.

Digiluottamus

Patentoitu ratkaisu kaiken tietoliikenteen keräämiseen ja hyvin pitkäaikaiseen turvalliseen säilytykseen. Asenna yksittäiselle palvelimelle tai implementoi kokonainen moniasiakas-moniyritys todisteiden hallintajärjestelmä (EMS). Yhdessä Evidence Gateway:n kanssa Network Evidence Reference and Discover Model™ -yhteensopivuus.

Tiedä yksityis-
kohtaisesti mitä verkossa on tapah-
tunut, milloin ja miten!


  • AUTENTTINEN TODISTE

  CySec Vault™ tuo autenttisen todistettavuuden ja on välttämätön lisä nykyisiin tietoturvajärjestelmiin. Se on täysin näkymätön muulle verkolle eikä häiritse millään tavalla verkon normaalia käyttöä.

 • KOKO TOTUUS SÄILYTETTYNÄ

  Tietojen luotettavuus, käyttö, aukoton kirjaus- ja käsittelyketju (chain-of-custody) säilytetään turvallisesti CySec Vault™:ssä käyttämällä patentoitua ratkaisua. Valmistaudu selvittämään koko totuus, ja se löytyy CySec Vault ™: sta.

 • ANALYYSI JA TEKOÄLY API

  Tarvittaessa analyytikot tai AI voivat löytää asiaankuuluvat tapahtumat ja todistaa mitä todella on tapahtunut käyttäen alkuperäistä täydellistä dataa. Juurisyyn löytäminen on edellytys korjaavien toimenpiteiden onnistumiselle.

 • INFORMAATIOHALLINTO (IG)

  On tärkeää, että IH:ssa hallitaan aitoja verkkotodisteita, ja CySec Vault ™ -järjestelmää oikein. Saatavana Network Evidence Reference & Discover -malli, ja informaatiohallinnon (IG) koulutus verkon todisteiden hallintaa varten. Selvitä koko totuus.

LATEST NEWS

CySec Ice Wall

Member of

Member of

MEMBER OF

Call Now Button