Koko totuus

LÖYDÄ KOKO TOTUUS

Valmistaudu selvittämään autenttiset todisteet verkostosta
JATKUVUUS

Perinteisesti liiketoiminnan jatkuvuus on ollut laatu- ja riskienhallintaa. Kasvanut riippuvuus verkkoihin ja tietokoneisiin on muuttanut tämän. Varaudu selvittämään koko totuus!

KORJAAVAT TOIMET

Jotta varmistetaan korjaavien ja ennaltaehkäisevien toimenpiteiden tehokkuus, on systemaattinen juurisyiden selvitys keskeinen toimenpide. Juurisyyn löytäminen on edellytys korjaavien toimenpiteiden onnistumiselle!

KOHDISTA JA KORJAA

Kohdista korjaavat toimenpiteet oikein. Levitä ratkaisu ja huolehdi todisteista informaation hallinta -prosessilla. Koko totuus löytyy CySec Vaultista™.

TUTKIMINEN JA TEKOÄLY

Aukoton käsittelyketju ja autenttisten todisteiden hallinta mahdollistavat juurisyyn selvityksen ja ammattimaisen jälkianalyysin. Alkuperäinen raaka data on polttoaine data forensiikalle ja tekoälylle.

CySec Vault™

Patentoitu ratkaisu kaiken tietoliikenteen keräämiseen ja hyvin pitkäaikaiseen turvalliseen säilytykseen. Asenna yksittäiselle palvelimelle tai implementoi kokonainen moniasiakas-moniyritys todisteiden hallintajärjestelmä (EMS). Yhdessä Evidence Gateway:n kanssa Network Evidence Reference and Discover Model™ -yhteensopivuus.

Tiedä yksityis-
kohtaisesti mitä verkossa on tapah-
tunut, milloin ja miten!


  • AUTENTTINEN TODISTE

  CySec Vault™ tuo autenttisen todistettavuuden ja on välttämätön lisä nykyisiin tietoturvajärjestelmiin. Se on täysin näkymätön muulle verkolle eikä häiritse millään tavalla verkon normaalia käyttöä.

 • KOKO TOTUUS SÄILYTETTYNÄ

  Tietojen luotettavuus, käyttö, aukoton kirjaus- ja käsittelyketju (chain-of-custody) säilytetään turvallisesti CySec Vault™:ssä käyttämällä patentoitua ratkaisua. Valmistaudu selvittämään koko totuus, ja se löytyy CySec Vault ™: sta.

 • ANALYYSI JA TEKOÄLY API

  Tarvittaessa analyytikot tai AI voivat löytää asiaankuuluvat tapahtumat ja todistaa mitä todella on tapahtunut käyttäen alkuperäistä täydellistä dataa. Juurisyyn löytäminen on edellytys korjaavien toimenpiteiden onnistumiselle.

 • INFORMAATIOHALLINTO (IG)

  On tärkeää, että IH:ssa hallitaan aitoja verkkotodisteita, ja CySec Vault ™ -järjestelmää oikein. Saatavana Network Evidence Reference & Discover -malli, ja informaatiohallinnon (IG) koulutus verkon todisteiden hallintaa varten. Selvitä koko totuus.

LATEST NEWS

CySec Ice Wall

Member of

Member of

MEMBER OF

Call Now Button